Piri-Piri på agilitykurs för Camilla Brundin

Igår gick vi kurs för Camilla i Kilafors och jag säger bara det, jäklar vad taggade vi är nu!! Såå jäkla rolig kurs, jätte bra instruktör, jätte bra deltagare, jätte god mat, jätte bra hall och underlag. Allt var bara JÄTTE BRA helt enkelt! 🙂 Och att få träna i en hall där det är ca +13 är ju bara toppen, när det är -15 ute…

Piri var iaf väldigt duktig, i vår grupp var det hundar som tävlar klass 1-2 och vi var väl dom enda som aldrig tävlat. Mest orutinerade om man säger så, men vi gjorde vårat bästa och jag är jätte nöjd över hennes prestation och att hon orkade med hela dagen (sista övningen är ett undantag, för då var jag helt slut i både kropp och huvud)..
Balansen var med i dom första övningarna, och dom få gånger Piri kört hela balansen kan jag typ räkna på en hand, men men med target i båda ändar så fixade hon det hyffsat. Hon behöver väldigt mycket mera säkerthet och stadga, så vi har och träna på där!
I övrigt har allt gått bra och jag har fått en hel del att träna på och saker jag behöver tänka på. Som att ibland låta henne jobba vissa hinder själv utan att vara där och försöka tajta upp henne hela tiden, vara tidigare i mina blindbyten och sen behöver vi tok-träna på serpentiner och thredlar..

Bästa Malin har filmat oss lite under helgen, så här några av övningarna vi gjort:

 

Tidigare i veckan när vi tränade lite slalom i snöovädret så tvingade jag mamma att filma lite, så här är ett smakprov från det också:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s