5 december

Ja vad ska man säga, jag borde ha sovit VÄLDIGT hårt inatt! Läste detta på internett på jobbet:
http://arbetarbladet.se/nyheter/sandviken/1.4167540-attackerade-polisen-med-yxa

Min lägenhet ligger ca 50 meter från ica (om ens det). Och jag har inte märkt eller hört ett dugg, såg inte ens någonting när jag åkte till jobbet halv 6 imorse.. Hmm ?!

Efter jobbet så skyndade jag mig hem till mamma för att träna lite slalom med Piri innan det blev mörkt. Gick helt okej, det går framåt iaf och hon börjar få en bättre och bättre förståelse av hur det ska gå till. Underlaget var inte det bästa idag då det har varit minusgrader, vilket gjorde att hennes fart väl var sådär.. Men jag vet att det finns där så det är inget jag tänker lägga någon energi på just nu.

Efter det så bad mamma mig köra mormor och morfar till Sandviken, mamma har fått problem med ryggen och så vill hon inte köra när det är halt ute, dom skulle på synundersökning och välja ut nya glasögon. Så medans dom gjorde det gick jag en sväng till Intersport, hitta ett par nya täckbyxor och en lila fleeströja,  det var halva priset på täckbyxorna och samma märke som på min skidjacka (som jag haft flera år nu och har hållt jätte bra) så då kunna jag inte låta bli. Var i stort behov av ett par nya nu iaf!

När jag kom hem till mor och far så blev det mat och sen vägde jag valparna, alla har ökat bra i vikt!

Självklart har Piri fått sin ”kalender” idag också. Men då jag glömde kameran hos mamma och pappa, så fick vi fixa en lite halvdålig webcam bild ist. Idag blev det lite fortsatt ”stå på händer” träning, det krävs ju en hel del balans och kordination för det också. Nu börjar hon kunna rakt mot väggen 🙂

Balansbrädan är bra till fler saker än KF träning..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s