Bergahoppets Eldige Eje – Letar fortfarande efter ett eget hem!!

Piris kullbror Eje söker ett nytt hem, har bor för tillfället hemma hos min mor och far igen. Han är verkligen jätte mysig, stabil och väldigt social. Inga problem att ha med sig någonstans och han tycker om andra hundar. Han är utsälld två gånger officiellt med excellent båda gångerna och ett CK. Han ser väldigt lovande ut för att vara 1,5år.
Vi skulle jätte gärna se att han kom till någon som är aktiv och vill arbeta med sin hund, men även gärna kan tänka sig att ställa ut honom då han ser såpass bra ut (dock inget krav). Han har ett bra föremålsintresse och är klickertränad. Han är i stort behov av ett eget hem nu, där han kan få alla den tid, uppmärksamhet och träning han förtjänar.
Jag har försökt mäta honom och får honom till ca 44cm. Då reglerna ändras för agility till nästa år så är det friviligt att tävla medium eller large. (endast för hundar mellan 43-44,99, och detta gäller endast Sverige)
Är du intresserad och skulle vilja veta mer om Eje så är du välkommen att höra av dig, min mail; soffelian@hotmail.com. Eller ring till min mor Gunilla 073-819 75 17.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s