Freestyledebut och agility

I helgen har jag och mamma varit på årets första tripp med husbilen, lördagen var vi på sthlm södra bk på en freestyle tävling… Ja vad ska man säga, undrade ett litet tag vad jag egentligen gett mig in på. Men vi gjorde det och Jossan var super duktig! Hon tyckte det var roligt och hon brydde sig inte speciellt mycket om omgivningen. Jag var världigt nervös och vågade inte riktigt ”spexa” på som jag egentligen kanske tänkt mig, men det flöt ändå på bra och jag är jätte nöjd med våra övergångar. Blev ett litet stopp på ett ställe men det var obetydligt.. Till prisutdeltningen blev jag ännu mer nervös, trodde ett tag att dom hade glömt bort mig, men på en 3e plats så sa dom äntligen Sofie Eriksson med Jossan 🙂 med uppflyttningspoäng och allt!!
24.50 vart poängen (av 30), 8.45, 8.35 och 7.70. Domarnas komentarer var;
Fin kontakt, fina övergångar.
Ett väldigt väl utfört program med fint samspel! Tänk på att utnyttja musiken mer. Väl ihophållet samt lugnt och fint utfört! Snyggt!

Idag söndag var det agilitytävling i Västerås som gällde, 2x hoppklass 1 medd Jossan. 1a loppet var lite vingligt och jag fegkör och hamnar då ganska mycket efter.. Blev en rivning. Med 5 fel kom vi ändå på en 9e plats och 4e bästa tid tror jag. Så det var väl ändå ett lite plus iaf. Andra loppet gjorde Jossan som förut och låste på fel hinder, och då får jag inte stopp på henne förns hon tagit det.. Men efter det så flöt allt på jätte bra, bra fart.

Är jätte stolt över den svartvita nu! Hon börjar funka bara bättre och bättre i tävlnings samanhang och det är bara så roligt att köra med henne. 🙂
/Sofie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s