update

usch vad tiden går fort.. mycket saker som snurrar runt i huvudet på lilla mig just nu. mesta av det positiva saker såklart, men allt är så energikrävande. idag när klockan ringde 5 så var jag alldeles skakig och apvarm. så inget jobb idag, behöver sova ut!

uppdatering vad vi gjort den senaste tiden:
lite agility har det blivit, bla. en träningstävling i Skutskär med Joss. Attityden var jätte bra och hon lyssnade fint, vi hade jätte roligt. Dock så har hon lagt ner jätte mycket på farten under vintern, så det är något vi ska försöka jobba upp.
sen har vi även varit till Rättvik på tävling. Mys tävla båda dagarna, utan några resultat. Hon var duktig och verkligen försökte men det kändes som om att hon inte fick det där trycket som hon brukar ha.. menmen vi gjorde vårat bästa och hade jätte roligt! det är väl huvudsaken.. Joss tävlade också där på söndagen, mitt mål med henne var bara att jag vela att hon skulle ha en positiv attityd och tycka det  var roligt. och det tyckte jag att vi lyckades med!

sen har vi varit på en föreläsning för Ann Essner om Fysträning för agilityhundar, det var verkligen jätte bra! Ann är så himla duktig.

framöver så har vi lite andra roliga saker inplanerat,
bla, så planerar jag ju min och Joss freestyle debut, verkligen inte lätt att sätta ihop ett program.. men men det är ju första gången för oss så vi ska hålla det väldigt enkelt.
sen så kommer det förhoppningsvis bli en del springande i utställningsringen under året med Mudisarna, har planerat in Piris officiella debut inom en snar framtid!
hur det blir med agilitytävlingar framöver får vi se, inget planerat där än så länge.
lite agilitykurser ligger under planering

sen till det allra roligtaste, som kommer att ta upp en hel del av min tid och mina pengar dom kommande veckorna, är att jag har fått en lägenhet!! ska bli så jäkla skönt!  en kilometer hem bara, så hundarna kommer vara hemma hos mor och far på dagarna när jag jobbar.. /Sofie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s